torstai 31. toukokuuta 2012

tässä päivässä ei ole mitään muuta hyvää kuin...

Niin, first of all, ihan kaikkien tiedoksi, meillä oli tänään liikuntapäivä. Joo ei siinä mitään sinänsä, yhessä on kiva tehä kaikkee hömppää ja jooga oli tosi kivaa, mutta kun ne rastit oli ulkona voikukkien seassa.... mä olen niin kovin allerginen voikukille (toisiks pahin allergia, pahin on pujo -.-) ja nyt mun nenä on aivan tukossa. Silmätkin lievästi on näköjään turvoksissa. Koulussa oli totta kai tosi mausteista ruokaa ja ristireagointi alko. En oo ruualle allerginen (ainoastaan suklaa ja cokis saa yhessä aikaan pienen allergisen reaktion) mutta siitepölyaikana ihan perusruuista (kasvikset ja hedelmät siis) kuten sipuli, tomaatti ja omena voi tulla aivan kaamea reaktio... Pari vuotta sitten söin omenan, tomaatin ja puolikkaan sipulin iltapalaks (oli vähän nälkä), enkä ollu ottanu aamulla mitään lääkettä, joten lopputuloksena oli se, etten saanu enää silmiäni auki, kun ne turpos niin pahasti (hengitys kyllä onnistu) ja istuin sitte loppuillan vessassa... en kuvaile nyt tarkemmin, mutta u know....

Nyt ei oo sen pahempia oireita, nenä tukossa kuten sanoin ja maha kipeenä, mut onneks otin aamulla sen lääkkeen... huh

Muutenki kauhukokemuksia on ollu tänää rutkasti, nimittäin jouduin palomies-tyyliseen kantohommaan, eli yks poika otti mut sinne hartioille roikkumaan ja siellä sitten killuin kun se juoksi sen radan läpi ja pääsin pian pois. Ei ollut yhtään mukava kokemus, en tykkää istua ihmisten sylissä enkä varsinkaan ihmisten kannettavana... (liikuntapäivän rasti oli tämä hommeli)

Ja niin, ihmisetkin on tänää ollu niin tympäseviä, että ois tehny mieli ottaa vaan kuulokkeet ja kuunella musiikkia ja mennä johonki yksinäiseen nurkkaan istumaan.

Joten lopuksi laitan teille tähän pari kappaletta, jotka on selvästi tehny mun päivän paremmaksi.

Help! (Ayudame) - Daniel Diges

Buleria - David Bisbal

Ave Maria - David Bisbal

Parla Con Me - Eros Ramazzotti

No niin, vähän espanja ja italia painotteista, tämmöstä tänää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti