sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Te, jotka asutte kaupungissa, yrittäkää ymmärtää :)

Täällä ajattelin lukea ylppäreihin, saanpahan olla rauhassa. Tämä sijaitsee kalliolla juuri meidän tontin rajalla ja tosi korkealla :)

Saunasta täytyi laittaa tällainen kuva, tämä siis on ulkosauna joka lämpenee puulla. Kesällä käytetään ainoastaan tätä, eikä mitään pilipali sähkösaunaa. Ulkokuoresta ei nyt satu olemaan kuvaa, mutta voin lisäillä sen joskus.

Ja siinä tämän päivän lämmitys menossa. Tein matikan kertaustehtäviä tuolla, enkä kuullut, että jehovan todistajia oli käynyt (sinänsä ei mikään ihme, kuuntelin System of a Downia täysillä) 

Ja tässä näkyy osa meidän tontista, jonka kokonaiskoko on 2,6 hehtaaria, eli tuossa kuvassa ei näy kokonaan. Järvi ei ole enää meidän tontilla, mutta sinne on vain 200 metrin matka.

Nämä ovat niin mukavia kuvia, että ajattelin nyt jakaa teillekin :)

4 kommenttia:

  1. Vau, teillä on ainakin tilavaa? Upeen näkönen pihapiiri ja talo (:

    VastaaPoista
  2. jeps, tilasta ei tosiaan oo puutetta :) ja nyt tonne on tulossa tenniskenttä..... :)))))))))))

    VastaaPoista
  3. . . . et oo tosissas! ei tollasis saa asuu!! D8<
    sit ku mul on rahaa, perhe ja possu, muutan tollaseen hulppeaan mestaan mis saan huutaa maailmalle ja maailma on vaiti. jos tollassii kauniit paikkoi on enää jäljel suomes siihen aikaan...

    VastaaPoista
  4. voi kyllä niitä ainakin siuntiosta löytyy :) lähin naapuri 1,5 kilometrin päässä, postilaatikko 0,5 kilometrin päässä ja pihatie (jonka päässä roskis) on 200 metriä :))

    aaw, possu :DDDDDDD

    VastaaPoista