tiistai 29. toukokuuta 2012

Aivan pakollinen kertomus Euroviisuista...

Siispä... Lauantaina oli euroviisut. Onneks Suomen edustaja putos heti alussa, vaikka siuntiolainen käsipalloilija olikin (siis oman kylän kasvatti), mutta kappale oli ihan kamala, yh. Pahoittelen, tämä on minun mielipiteeni, älä sinä välitä siitä. Suurin osa muistakin kappaleista oli täyttä sontaa, mutta onneksi siellä oli muutama hyvä, ellei loistavakin kappale. Tässä postauksessa ajattelin esitellä muutamaa kappaletta, joihin ihastuin. (Mukana tulee myös parin viime vuoden kappaletta, joita on taas pitkästä aikaa kuunneltua.)

Siispä, jos aloitetaan vuodesta 2010?? Silloin oli kaksi ylitse muiden... Ja niistä toiseen olen niin korviani myöten rakastunut, että kun pääsen Turkkiin, etsin käsiini kaikki mahdolliset levyt (: (System of a Down -fanina kyllä joudun hieman varomaan mielipidettäni, koska Armenian ja Turkin välillä on aika paljon kiistoja kansanmurhaa koskien, mutta eihän se saa vaikuttaa bändien fanittamiseen???)

Siis puhun nyt sellaisesta turkkilaisesta bändistä kuin maNga (ja siitähän olen puhunut ennenkin). He edustivat Turkkia 2010 kappaleella We Could Be the Same ja jos oikein muistan tulivat toiseksi tai kolmanneksi. Suosittelen tutustumaan muutenkin :D


Toinen kappale vuonna 2010, joka oli aivan vertaansa vailla oli Daniel Digesin Algo Pequeñito. Siis espanjan suloisen kikkarapään kappale, jossa taustalla tanssi jonkin sortin leluja kaiketi? Ja tämä kappale tuli toiseksi tai kolmanneksi, riippuen maNgan sijoituksesta. (Vuonna 2010 voitti Alexander Rybak, jos oikein muistan? Ei kun ei, kun Saksa voitti kauhealla kappaleella ja Rybak oli edellisenä vuonna, mutta Fairytalekin oli ihan hyvä) :)

Suosittelen tätäkin kuuntelmaan :)


2010 ei tainnut sitten muuta hyvää ollakaan, en ainakaan nyt tähän hätään muista, joten siirrymme vuoteen 2011 :)

Totta kai, vuonna 2011 Suomen edustaja oli aivan ihana, lähestulkoon oman kylän poika Paradise Oskar Kirkkonummen ja Siuntion rajalta :) ja se kappale oli niin ihana, kuuntelen sitä edelleen (: se oli jotenkin niin erilainen verrattuna kaikkiin rallatuksiin ja lallatuksiin, vaikkakin Da Da Damia lauleltiinkin :) ja se englannin ääntäminen oli aivan jotain ihanaa :)


Sitten vuonna 2011 oli Georgian kappale One More Day ja esittäjänä Eldrine, joka ei kaiketi kovin hyvin pärjänny, mutta oli hyvä kuitenkin :))


hmm, mitäs muuta? No Jedward oli totta kai, niitä en sori vaan voi sietää :D:D mutta oli kai siellä jotain hyviä muitakin kuin Georgia ja Suomi?? Eikö muka?? Hyiiiiiii, siellä oli toi toi toi Ruottin edustaja "I will be popular..." yh....

Mutta Venäjä! Venäjä oli sentään jotain :) mul tulee tosta laulajan äänestä mieleen vähä toi Baseballsin laulaja Sam :)
Siskoni kiiWi tykkää tosta paljon :) ja kiiWin kaveri tykkää sitten Jedwardeista, mutta ei siitä sen enempää, 2011 oli aika köyhä satoinen vuosi...


Ja finally vuosi 2012. Uskokaa tai älkää mä löysin sieltä paljon hyviä kappaleita, joista tosin suurin osa muista ei tykänny :)

Turkin edustaja oli mun mielestä aivan ihana (ulkonäkö oli tietty pelkkää plussaa, mutta kappalekin oli tosi hyvä) Siis Can Bonomo ja kappale Love Me Back.


Heh, toi laiva oli kyl kiva :))

Sitten tykkäsin tosi paljon Viron kappaleesta Kuula, se oli jotenki erilainen ko noi muut jumputukset ja perseen ketkutukset (tosin pidin niistäkin joistain) Mut toi Kuula tuo mieleeni yhden kaverini, joka samassa koulussa kanssani on, vaikka hän ei edes (ainakaan minun tietääkseni) kuuntele tuollaista musiikkia. Olen kuunnellut tässä pari päivää illalla ennen nukkumaanmenoa tota kappaletta ja todennu, että siinä rentoutuu mukavasti. Tosin mulla menee aina roska silmään kun kuuntelen tota......


Hmm, Malta! Malta oli ihan sika hyvä!!! Ja siinäkin se laulaja oli ihan kivannäkönenki, mikä tietysti on täyttä plussaa.... :D:D:D:D kappalekin oli tommonen kiva rock/pop-kipale, me likey :) Kurt Calleja ja zipale This Is the Night :)


Unkarin kappaleestakin tykkäsin, se tosin ei ollu niin hyvä livenä kuin se on tommosena studioversiona. Sehän oli semmosta perusradiomusiikkia, ihan mukavaa taustamusiikkia (:


Ja kyllä se täytyy sanoa, että oikea kappale voitti, onhan se Loreenin kappale tosi hyvä. Ja vielä semmonen hippiyden edustajakin, ei TV:tä tai Facebookia, pisteet nousi heti :)) Pidin myös Italian ja Liettuan kappaleista, Venäjän mummotkin oli ihan sympaattisia, mutten jaksa enää etsiä niiden videoita, kun ei ne niin hyviä kuitenkaan ollu.. :)

Lordin tapa antaa pisteet oli mun mielestä kans tosi hyvä :) Pidin siitä, että se sillei samallalailla kaikille anto, eikä alkanu mitää kummosia kikkailemaan :)

Valitan, jos videot on huonolaatusia, en vaivautunu kuuntelemaan niitä lisäillessäni :) Hope you like (: ja ehkä joku löytää jonku hyvän bändin tätä kautta? itse toivoisin, että maNgaa alettaisiin soittaa Suomen radiokanavillakin, kun se on niin hyvä :)

Niin, ei mulla muuta, todistin vain, ettei Euroviisuissa pelkkiä huonoja kappaleita ole (:

 Bai bai ! :)

2 kommenttia:

  1. Paradise oskar <333 oon nähny sen livenä pari kertaa, aivan ihana silleenki ^^ <3 kurnauskis hänelle.

    VastaaPoista