perjantai 11. toukokuuta 2012

ahdistus ja niin edelleen...

Luin tuossa vähän aikaa sitten jotain vuonna keppi ja kivi kirjoitettuja uskonnon muistiinpanoja, joissa yhtenä kohtana oli: "Jumala näkee ja tuntee kaiken." Ja sen jälkeen mua on alkanu tosiaanki ahdistaa vielä enemmän kuin tavallisesti. Mulla on nukahtamisvaikeuksia ollu siitä lähtien kun olin tyhmä ja menin kattomaan Paranormal Activityn (en suosittele ja seuraavaksi tulee pieni spoilaus) ja siinä se henki riivaa sen päähenkilön. Pelkään jo muutenkin piemää ja kun se henki tulee aina yöllä ja sen varjo näkyy seinällä, mua on alkanu ahistaa. Tiedän tiedän, henkiä ei ole olemassakaan, mutta kuitenkin ja nyt siihen päälle toi saakelin "jumala". Yh.

Myöskin mua on alkanu ahdistaa ihmisten keskuudessa, varsinkin vieraiden seurassa, kun tuntuu koko ajan, että ne kattoo, mitä mä teen ja puistelee päätään. Ja jos tähän yhtälöön vielä lisätään joku helvetin henki, joka stalkkaa mua, en voi tehdä enää mitään ilman jalkojen ja käsien tärinän alkamista.

Mietin tätä viime yönä, kun en voinut nukkua karmea yskäni takia, ja päätin unohtaa henget ja ym. yliluonnollisuudet (enkä katso enää kauhuelokuvia) ja keskittyä johonkin täysin sataprosenttisesti normaaliin asiaan, eli itseeni :)

Mutta niin, kyllä noi henget kirjoissa menee ja fantasiaelokuvissa, mutta että oikeassa elämässä joku pyhä henki? are you fucking kidding me??

Ja seuraavaksi taktisesti aiheen vaihdos:

Tiedän, että seuraavista kommenteista voin joutua pyytelemään anteeksi, mutta lasken sen varaan, ettei kukaan asianomainen saa tietää... :)

Olen seurannut pikkusiskoni (joka pääsee pian pois ysiltä) ja hänen kavereidensa kamppailua Siuntion AKK:n idiootin rehtorin kanssa siitä, että he saavat kunnon päättäjäiset niin kuin kaikki muutkin ysiluokat ennen tätä vuotta ja kaiketi tämän vuoden jälkeen ja se on osoittautunut varsin raskaaksi. Rehtorin mielestä nimittäin kevätjuhla olisi pidetty jo lauantaina 5.5. ja todistukset oltais vasta jaettu 2.6. koska on joku Comenius-projekti, jonka takia ei muka voida pitää kunnon kevätjuhlia tuolloin kesäkuun alussa. No, oppilaat (kaikeksi onneksi) nostivat tästä äläkän ja päädyttiin siihen, että kevätjuhla on 2.6. Hyvä hyvä, ajateltiin silloin, kunnes ääliö rehtori keksii, että pidetäänpä nämä kevätjuhlat ulkona! Eipä pahemmin löydy arvostusta nykyisiä ysejä kohtaan. Mietin jo tässä, että taidan mennä sen rehtorin puheille ihan henk. kohtaisesti vaikka en enää siellä opiskelekaan.

Tämä kevätjuhlajupakka on vain pieni osa tuon rehtorin toilailuista. kiiWiltä varastettiin liikuntatunnin aikana aika paljonkin rahaa, ja äiti sitten soitti rehtorille, että kun kerran syyllinen tiedetään, voidaanko asialle jotain tehdä (siis liikkatunnin aikana yksi tyttö oli käynyt pukukopeissa lukittujen ovien takana). Rehtorin mukaan asialle ei voida oikein tehdä mitään, mutta kyllähän te itse voitte tehdä rikosilmoituksen. Nyt tämä kalskahtaa vähän korvaan: siis eikö koulun johtaja voi tehdä asialle mitään vaikka syyllinen tiedetään ja siitä on kuitenkin useampikin ilmoittanut?? Ei sen näin kuulu mennä...

Muistan, että kun itse olin seiskalla, meillä oli eri rehtori, joka sijaisti nykyistä silloin. Tekisin oikeastaan mitä vain, että tämä nainen olisi jatkanut rehtorina, koska silloin asioissa oli selvä järki ja asioihin puututtiin. Nyt asiat saadaan hoidettua sillä, että vilautat vähän rehtorille niin asia käydään nopeammin, mikäli hänen Tetriksen peluultaan keritään...

Ja nyt lopetan tämän hyvin positiivisen tekstin tähän ja lähden nukkumaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti