maanantai 4. kesäkuuta 2012

Love these TV Series!!! :)

Siis, olen nyt "löytänyt" tällaisia hyvi' sarjoja töllöstä, molemmat tulee Subilta näin maanantaisin. Valehtelevat viettelijät tulee 19.00 ja Gossip Girl 20.00. Olen Gossip Girliä katsonut aiemminkin televisiosta, mutta varsinaisesti aloin seurata vasta 3. kaudella ja nyt on menossa 4. Valehtelevat viettelijät on aivan uutukainen, sitä ei ole Suomessa näytetty ollenkaan.

.....Siis SPOILEREITA luvassa..... 

Valehtelevissa viettelijöissä on neljä koulutyttöä (Aria, Spencer, Hanna ja Emily). Heidän kaverinsa Alison katoaa yhteisen illanvieton lopussa ja löytyy sitten ensimmäisessä jaksossa kuolleena oman talonsa kellarista, taloon on jo muuttaneet uudet asukkaat.
Vaikka Alison on todettu kuolleeksi, näille neljälle tytölle tulee viestejä, joissa "A" ilmaisee tietävänsä kaikki tyttöjen salaisuudet. "A" tietää esimerkiksi, että eräs tytöistä (joka on tuossa ylhäällä olevassa kuvassa ihan vasemmalla) pitää tytöistä ja tytölle tulee siitä tekstiviesti.

Jokaisessa jaksossa paljastuu jokin salaisuus menneisyydestä, mikä liittyy enemmäm tai vähemmän Alisonin kuolemaan. On jännä nähdä onko Alison oikeasti kuollut ja kuka niitä tekstareita oikein lähettää. Toi sarja on oikein jänskä, tykkään tosi paljon, vaikka noi päähenkilöt onkin melkoisia pissiksiä, jos näin sopii sanoa.


Gossip Girl taas on aivan erilainen kuin Valehtelevat viettelijät. Siinä seurataan varakkaiden perheiden pilalle passattujen lasten elämää Manhattanilla. Elämää värittää Gossip Girl, joka on juorusivusto, jonka kautta kaikki saavat tietää kaikki toistensa väliset asiat. Kukaan ei tiedä kuka pitää sivustoa yllä, tai miten tämä henkilö saa kaikki asiat tietoonsa. Ohjelman aikana naisääni kuitenkin selostaa tapahtumia, joten kaiketi henkilö on tyttö, eikä Gossip Girl ole hämäysyritys. :)

Jokainen jakso on täynnä jonkinsortin ihmissuhdesotkua ja kaikki ovat olleet vähän kaikkien kanssa.

Mutta niin, näitä ohjelmia seurailen, ja nyt lähden katsomaan, kun viihdeputki alkaa ja sen jälkeen kuuntelen hiukkapiukkasen Tomas Lediniä :))

Heipsun!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti