tiistai 19. kesäkuuta 2012

Pilvirakkautta

Se näkyi jo kaukaa. Maailman kaunein olento, jonka hän oli koskaan nähnyt. Hän kiihdytti hieman vauhtiaan, jotta saisi tuon kauniin olennon kiinni. Saavutettuaan tarpeeksi, hän kosketti kevyesti olennon pehmeitä muotoja ja suuteli häntä. Hän ei ollut koskaan nähnyt kenelläkään sellaisia kurveja. Tämän olennon kanssa hän haluaisi viettää loppuelämänsä... Ja niin kaksi kumpupilveä yhdistyi yhdeksi suureksi.

Joo ei ollut eilen tylsää ei. Nukahdin trampalle ja kun heräsin iso pyöreä pilvi lipui ylitseni ja sen perässä toinen pidempi ja litteämpi hieman lujempaa vauhtia. Ja ne tosiaan yhdistyivät yhdeksi pilveksi. :)

2 kommenttia:

  1. Tämä oli ihana. Olen aina haaveillut siitä, että voisin jäädä katselemaan pilvien lipumista taivaankannella jonnekin korkealle mäelle, mutta en ole vielä löytänyt tarpeeksi korkeaa kalliota tai kukkulaa, ja yksin se ei ole hauskaa. Mennäänkö joskus katsomaan pilviä? Otetaan evästä mukaan :) Ai niin, mennäänkö myös Sukan kanssa kahville joskus tässä lähiaikoina?

    VastaaPoista
  2. juu, sä varmaan oot saanu Sukalta viestiä, että mennään piknikille? voidaan yrittää katella siellä pilviä (: ja meillehän saa kans tulla, tosta trampalta näkee iha hyvin pilvet, siinä mä ton inspiksenkin sain :D ilmota kuitenki ehkä tuntia ennen että joo nyt tulen sinne, pois tieltä risut ja männynkävyt, niin kerkeän ilmottaa jos ei sovikkaan :DDDD

    VastaaPoista