perjantai 15. kesäkuuta 2012

Radio Aallon Helsinki-päivän konsertti 12.6.2012

Olin tiistaina kiiWin ja hänen kaverinsa kanssa Helsingissä katsomassa Radio Aallon järjestämää Helsinki-päivän konserttia, joka oli ilmainen. Esiintyjinä oli Reckless Love, Erin, Poets of the Fall, Herra Ylppö & Ihmiset, Lauri Tähkä, The Rasmus ja Chisu. Me katottiin vain Herra Ylppöön asti ja lähettiin sitte kotia kohti viimeisellä mahdollisella junalla :)

Koko häskä alkoi 15.40 Reckless Loven huikealla rock-showlla :) Keikan aikana satoi vähän vettä, mutta se ei kyllä menoa haitannut ollenkaan. Päästiin aika lähelle lavaa ja kuvistakin saa jotain selvää. Suurin osa on otettu isolta screeniltä, joten ne on hieman pikselisiä, mutta niistä kuitenkin näkee, ketä ne esittää :) kaikki kuvat on kiiWin ottamia, itse olin pullotelineenä ja järkenä :D:D:D

Reckless Loven esittämät kappaleet:
   - Animal Attraction
   - Beautiful Bomb
   - Born To Break Your Heart
   - On the Radio
   - Hot





Seuraava esiintyjä oli Erin, mutta siitä ei oo mitään, koska siitä ei oikein tykätä :)
Joten siirrymme seuraavaan esiintyjään, joka oli Poets of the Fall. Siis aivan mieletön oli. Olen kerran aiemmin nähny Poets of the Fallin Tornio Rockissa vesitornista (ei maksettu lipun hintaa vaan kiivettii tornii kattelemaan, ja sieltä näki ihan hyvin ja kuuli kans), mutten muistanukkaa, et noi on oikeesti niin hyviä. Kotiin päästyäni oli pakko latailla vähän niitten kappaleita puhelimeen, että voin kuunnella. :)

Poets of the Fallin esittämät kappaleet:
   - Carnival of Rust
   - Lift
   - Dreaming Wide Awake
   - Cradled In Love
   - The Lie Eternal






Ja sitten vielä Herra Ylpöstä & Ihmisistä. Musiikki ei varmaan aukea kaikille, ja munki mielestä kaikki kipaleet ei oo mitenkää erityisen hyviä. Pidän kuitenki kovasti niistä, joita soitetaan radiossa. Olen nähny Herra Ylpön kerran aiemmin livenä YleX Popissa pari kolme vuotta sitte, sekin oli ilmaiskonsertti.

Herra Ylpön & Ihmisten esittämät kappaleet:
   - Mustat Hevoset
   - Ihmiset tulevat (ei löydy videota)
   - Sata vuotta
   - Riisu siipesi
   - Ikuiset





Noitten esiintyjien välillä Axl Smith toimi DJ:nä. Siitäkin on pari kuvaa:




Kivaa oli ja mahtava meininki. Ei jääty sitte kattomaan Happoradiota, Lauri Tähkää, The Rasmusta tai Chisua, kun kukaan meistä ei oikein ole niiden fani. Tärkeimmät oli ensimmäisinä :)

Heipsun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti