sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Kun nyt persujen blogeja olen lukenut, on aivan pakko laittaa tämä:


Törmäsin tähän kuvaan erään James Hirvisaaren blogikirjoituksen kommenteissa, minusta tämä on oikein hyvä, en tiedä teistä :)

kuva on osoitteesta:
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/532406_372890766066400_109200595768753_1188955_968806860_n.jpg

3 kommenttia:

  1. Loistava kuva! Olen miettinyt, mitä varten oikein uskovaiset kristityt jaksavat jauhaa siitä, kuinka esimerkiksi homous on väärin etc. Jos Jeesus on oikeastikin lempeä ja laupias, hyväksynee hän sitten ihmisten välisen rakkauden katsomatta sitä, mitä jännää siellä housuissa on.

    Koska sillä ei ole mitään väliä.

    Muutenkin kuva oli hyvä ja toivottavasti kaikki sen nähneet ovat lähteneet ajattelemaan asiaa. On todella epäilyttävää käyttää aina perustelunaan sitä, että Jeesus. Piste. Se ei selitä vielä mitään.

    VastaaPoista
  2. Aivan loistava! Melkein rupesin itkemään ja nauramaan samaan aikaan vain liikutuksesta. 1. Joh 4:8 "Joka ei rakasta, se ei tunne Jumalaa, sillä Jumala on rakkaus."

    Haluavatko kristityt todellakin kieltää sitten Jumalan tuntemisen homoseksuaaleilta? Kun kieltävät näitä rakastamasta? Omat oppinsahan näin sanovat.

    Ja Jeesushan tosiaan puolusti rakkautta, kuten Sadelintukin jo kommentoi. Argh. Love is love!

    VastaaPoista
  3. Hyvä, jos kuva sai tunteita aikaan, varsinkin jos ne olivat positiivisia :) Ajattelin itsekkin tuota samaa asiaa, ja meinasin jo tulostaa, että näytän yhdelle tyypille (josta ainakin Sadelinnun kanssa on ollut puhetta) ja loppujen lopuksi ripustan koulun seinälle kaikkien nähtäväksi :)

    Ja kuten aNightingale sanoikin jo Love is love ja sillä sipuli. :)

    VastaaPoista