keskiviikko 26. syyskuuta 2012

jos orjaa kaipaatte, ottakaa yhteyttä :))

Voi kun minua nyt niin suuresti sapettaa, että olen laiska lapsi, enkä jaksa lukea enkun kokeeseen ja tiedän, että joudun uusimaan sen myöhemmin... Mutta ei voi mitään, 6 1/2 riittää, se pyöristyy 7 joten siihen pyrimme... Huomenna pitäisi myös käydä ostamassa ensi jakson kirjat ja taas rahaa palaa. Juuri kun haaveilin ystäväni kanssa, että sitten kun muutan Jyvaskylään, haluan oman koneen ja järkkärin, mutta ensin pitäisi päästä töihin. Siispä, jos jollain on tietoa, että johonkin haetaan töihin, tänne vaan ilmoitusta. :) Omana haaveenani olisi, että voisin alkaa pitää jonkun sortin "satukerhoa", että lukisin sellaisille eka- tokaluokkalaisille erilaisia satuja, ja sitten he voisivat vaikka piirtää siitä jotain, mutta sellaisen järjestäminen voisi olla hieman vaikeaa. Meinasin kyllä, että kysyn voisinko järjestää seurakunnan puitteissa, mutta nuoriso-ohjaaja tuskin pitää ajatuksesta, minä kun pidän ristiä kaulassa, ennen kuin olen käynyt rippikoulun, enkä enää kuulu kirkkoon. Siispä hylkäämme tämän. Mutta ystäväni, joka ensimmäistä kertaa tänne maalle uskaltautui, ehdotti, että jokin vanhempainyhdistys varmaan tykkäisi ajatuksesta, että lukisin satuja heidän nimen alla, miten se nyt ilmaistaankin tai sitten MLL?? Niin, tätä sopii pohtia. Haluaisin myös kovasti lukea lapsille omia "sukupuolineutraaleja" tarinoitani, eikä aina samaa prinsessa ja prinssi -teemaa tytöille ja merirosvoja pojille. (:

Sitten, jos pääsisin töihin, voisin myös hankkia ajokortin... Se helpottaisi suunnattomasti kulkua, varsinkin kun 3. jaksossa koulu alkaa joinain päivinä 13.20, mutta juna jolla kerkeäisin kouluun, lähtee täältä jo 8.05 joten ajatus ei houkuttele.... :) Ja tuo päivä on muutenkin inha, kun on vain yksi tunti koulua... Täytyy kaiketi yrittää sopia, jos voisin jäädä kotiin tekemään tehtäviä.

Ja koska tämä nyt on ollut tällainen valitusvirsi, jatkanpa vielä: olen haaveillut jo pitkään, että kun nyt vihdoin saan aikuiseksi osallistua musa 1 -kurssille ja voisin sen suorittaa itsenäisesti, se opettaja päätti muuttaa käytäntöjään, enkä saa suorittaa sitä itsenäisesti... Haistakaa nyt vain kukkanen, minusta on suoraan sanottuna turhaa istua 75 minuuttia luokassa kuuntelemassa opettajan änkytystä ja soittamassa rytmimunaa, kun en muutakaan osaa. Voisin käyttää sen ajan filosofian lukemiseen (kevään kirjoitukset hermostuttaa jo nyt...)

Ja nyt tähän loppuun, jos jaksoit lukea tänne asti,ONNEKSI OLKOON!!!

BTW, Happy #WantedWednesday to every single one of you ! (vaikka et tietäisi edes mikä se on :D)

Heipsun!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti