sunnuntai 5. elokuuta 2012

Hyviä ystäviä on harvassa

Olen hirveän laiska päivittelemään, mutta nyt ajattelin hehkuttaa erästä ystävääni, joka täällä käväisi torstaina ja lähti perjantaina. Sellaisia ihmisiä on harvassa... Siis sellaisia, joiden kanssa voi puhua kaikesta maan ja taivaan välillä sekä niiden ulkopuolelta tai sitten vain istua vähän aikaa hiljaa, ilman awkward -fiilistä.

Joidenkin ihmisten kanssa ei voi puhua hyvästä ruuasta ja haaveista, että ostaa koko karkkihyllyn tyhjäksi, ilman huonoa omaatuntoa. Tämän ystäväni kanssa kuitenkin voi, ja uskon, että toteutamme vielä jonain päivänä sumuisessa tulevaisuudessa suunnitelmamme ostaa paljon kaikkea hyvää ja mennä johonkin istuksimaan ja möhnäämään kaikki masuun :) ja totta kai jutella kaikesta mahdollisesta siinä sivussa (:

Juttelimme aluksi ihan perusasioista, koulunkäynnistä ja kesälomasta, ja yhtäkkiä puhuimmekin sitten Euroopan talouskriisistä, eri uskonnoista ja niiden heikkouksista ja homojen oikeuksista ynnä muusta melko vakavista aiheista, mitkä ei aina oikein sovi meidän ikäisten suuhun, mutta mepä emme olekaan mitään normaaleita ihmisiä :D

Mutta, odotan innolla uutta tapaamista tämän ihanan ihmisen kanssa :) Ja tämä ihana ihminenhän on Sadelintu.

2 kommenttia:

  1. Kiitos P_Devil! (pakko muuten mainita, että kun tuolla vasemmassa sivupalkissa on tuo vierailulaatikko, josta voi klikata *click*, niin minä luin ihan iloisesti, että "dick". Lukihärö? :D

    Oli ihana käydä siellä teillä, toivottavasti ehditään nähdä useammin vielä tässä lomienkin loputtua. Ja on muuten ihan varmaa, että joskus ostetaan PAALJON kaikkea hyvää ja sitten ei välitetä länsimaisesta ulkonäkömuotista, vaan nautitaan herkuista ihan hyvällä omatunnolla.

    Koska (oletetusti)elämme vain kerran, joten eletään sitten kunnolla!! <3 (Paitsi jos synnymme uudestaan, kuten itse reinkarnaatioon uskovana uskon syntyväni ;) Sittenhän vasta on hauskaa!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja sitten voi toteuttaa ton saman suunnitelman useita kertoja!! :))

      En ota kantaa tohon sun "lukihäiriöön", mulla on välillä sama juttu, yleensa kyllä kuulen väärin :D

      Hm,täytyy kyllä nähdä taas joskus :D

      Poista