torstai 6. joulukuuta 2012

this reminds me of something...?

Niinpä niin, muistoja tulee mieleen. Mulla on jalka paketissa ja joudun kuukkaamaan ympäriinsä. Tulee aivan kesä mieleen, kun tuo Kohtalokas Päivä oli :S. Mutta nyt on kyseessä eri jalka, eikä siitä ole mennyt poraa läpi, en edes tiedä mikä sitä vaivaa... En vain pysty kävelemään ja jalkapöytä on aivan kamalan kipeä. En muista minä päivänä tämä särky alkoi, mutta on siitä jo aika monta päivää... Höh..

Toinen asia on sellainen, että aloin miettiä, että pitäsikö minun osallistua novellinkirjoituskilpailuun? Haluaisiko joku kertoa, olisiko se hyvä idea?? Tässä on lisätietoa, jos jotakuta muutakin alkoi kiinnostaa: http://novelli.fi/kirjoituskilpailu/. Mietin, että kun itse olen superylpeä omasta Ikuisesti - novellistani, että voisin lähettää sen :) Kertokaapa, jos vastustatte ehdottomasti tai olette osallistumisen puolella :)

HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ SUOMI!!! 95 vuotta itsenäisenä on kunnioitettava saavutus, ja nykynuorille itsestäänselvyys.

Ps. http://www.myspace.com/longtallmartin Jos kiinnostaa, tässä on musiikinopettajani MySpace sivu :) Idea sen linkkaamiseen tuli siitä, että hän esitti kappaleen "I'll Reach The Stars" Itsenäisyyspäivänjuhlissa, ja se oli niin kaunis, että meinasin alkaa itkeä :') Sitä kappaletta ei tuolta vielä löydy, mutta saattaapi olla, että se jonain päivänä sinne ilmestyy.

3 kommenttia:

  1. Ainoa syy sille, miksi sanoisin sinulle, että älä osallistu on se, että silloin itselläni olisi paremmat mahdollisuudet voittoon... xD Haha, mutta joo... Ei mua oo koskaan lykästänyt tällaisissa, joten ehkä elättelen turhia toiveita, kun olen joskus tällaiseen osallistunut, eli en vissiin oikein osaa kirjoittaa... Ainakaan novelleja. Tosin viimeksi sivupituusrajoitus taisi olla joku 10 sivua... Yllättävän vaikeaa tiivistää niin lyhyeen määrään, kun innostuu... ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! 10 sivua on loppujen lopuksi aika vähän, vaikka se näin aluksi tuntuu hirvittävän pitkältä.
      Mutta uskon, että sulla olisi kyllä paremmat mahikset voittoon, tai sitten jaetaan ykkössija?? :))

      Poista
    2. Juu, on se aika vähän, jos keksii jotain, joka tempaisee mukaansa... ;D Ja tietysti riippuu vähän millainen kirjoittaja on. Minä innostun joskus kirjoittamaan aika laveastikin...

      Mutta jos päätät osallistua niin onnea koitokseen! (:

      Poista