keskiviikko 3. lokakuuta 2012

niin paljon särkylääkkeitä ja niin vähän aikaa...

Hienoisen sekavassa tilassa olen ollut tämän päivän, koska otin eilen yhden 1g Para-Tabsin ja 400mg Buranan ja vielä tänäänkin yhden 400 mg Buranan. Mutta voin ilokseni kertoa, että migreeni on jo lähes mennyt ohi, nyt posket on vain velttoina ja janotta kovasti (mikä tarkoittaa sitä, että kohtaus on menossa lopullisesti ohi, eikä vain pidä parin tunnin taukoa)

Mutta asianani ei ollut päivitellä päänsärkyjäni, ilmoitin vain asiasta, jos sattuu, että teksti on epäselvää, pahoittelen jo nyt.

Asiani oli se, että koeviikko on vihdoin minun osaltani ohi, viimeisenä kokeena oli eilen äidinkieli, mikä varmaan aiheutti migreenin laukeamisen, stressasin sitä sen verran paljon, että huh. Opettaja oli täysi idiootti, onneksi se lähtee nyt tuolta pois. Ja minä kun otin kurssin sen takia, että ope on kiva, mutta se jäi isyyslomalle ja sijainen tuli pilaamaan meidän kurssimme ja elämämmäe. :) (hienoinen ylireagointi)

Kuollaksenikaan en muista, joko olen teille hehkuttanut, että meidän abiverkkarit tuli vihdoin!! Mulla on sellainen punainen huppari ja mustat pökät ja ne on niin lämpöiset, etten tahtoisi ottaa niitä välillä ollenkaan pois. Äiti tosin käski säästää niitä "parempia tilaisuuksia" varten :)

Ajattelin kuitenkin laittaa meidän koulun logon kuvan, se on vaan niin hieno (: Ja seuraavaan kirjoitukseen voisin laittaa vähän kuvia tuosta meidän Kreetan matkasta, joka tapahtui elo-syyskuunvaihteessa, eli melkein kuukausi sitten, hups :)

Mutta tässä kuva (:

 
 
Se on hieno, ja kännykkäkameralla otettu, joten laatu on mitä on. Kyllä siitä kuitenkin näkee, mikä se on :) Ja kaikki kiitokset ja oikeudet kuuluu logon suunnittelijalle, kutsukaamme häntä nimellä Ms. M :)
 
Heipsun! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti