maanantai 23. heinäkuuta 2012

Voi tätä oivaltamisen iloa :)

Niin, aloin sitten hihitellä viime yönä puolenyön jälkeen oivallukselleni, josta ajattelin vähän kertoa.

Siis, katselin Serj Tankian -paitoja (älkää huoliko, en ajatellut paasata niistä, kyllä tämä muuttuu vielä ihan vakavaksi) ja löysin yhden todella vaikuttavan. Siis paidassa oli kaksi samurai-miekkaa ristissä ja siinä luki "Harakiri". Ja paidan ylälaidassa lukee: "Born to die".

Siis kuinka yksinkertaisen kaunis lause, joka kuvaa hyvin kaikkien elämäntarkoitusta. Se ei ole liian masentava, mutta se ei anna elämästä liian positiivista kuvaa. Ja tajusin lauseen merkityksen vasta nyt, yöllä, kuunnellessani kaikkea muuta kuin masentavaa musiikkia, ja aloin naureskella itselleni.

En väitä, että Serj Tankian olisi keksinyt tuon lauseen, onhan se ollut vaikka missä. Esimerkiksi Lana Del Reyn kappaleen nimi oli Born to Die, mutta sitä kappaletta en voinut sietää, enkä jaksanut alkaa analysoida nimen merkitystä.

Mutta, jos meidät on tarkoitettu syntymään kuollaksemme, täytyy siis nauttia väliajasta, eikä keksiä kaiken maailman tekosyitä, miksi ei voisi olla iloinen. Aina täytyy olla jotain. Jos ei muuta ole, katsokaa video, jonka laitan loppuun.



Sananen tuosta videosta. Kuten olen varmaan kaikille jo toitottanut, olen ihastunut The Wanted -nimiseen bändiin. Teidän ei tarvitse pitää bändin musiikista, eikä teidän tarvitse tietää "inside" juttuja, mutta tuo video on aivan ihanan piristävän iloinen ja hauska. Ei edes tee mieli olla "masentunut", kun katsoo tuota. Mutta, katsokaa ja nauttikaa, toivon, että se piristää teidänkin päiviänne, kuten se piristää minun päiviäni.

Heipsun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti