torstai 24. marraskuuta 2011

Levyni juuri nyt (äikän kirjoitelma)

Levy, joka tällä hetkellä saa aikaan sydämen tykytystä ja lievää huimausta, on Serj Tankianin Imperfect Harmonies. Jo ensimmäiset tahdit aloituskappaleesta Reconstructive Demonstrations saa ihon menemään kananlihalle, mutta sitten kun herra Tankian alkaa laulaa komealla äänellään, sydän jättää pari lyöntiä välistä.

Levyn kappaleet ovat mahtipontisia ja niissä on paljon jousisovituksia. Sanoitukset ottavat epäsuorasti kantaa USA:n politiikkaan ja Lähi-Idän tilanteeseen, mutta levyltä löytyy kappaleita, joiden sanoituksissa ei ole poliittista sanomaa eikä kerrassaan muutenkaan mitään järkeä.

Serj Tankian on tunnettu System of a Downin nokkamiehenä. System of a Down soittaa raskaampaa metallia, mutta soolourallaan Tankian on tehnyt musiikillisia aluevaltauksia. Tällä nimenomaisella levyllä, joka saa sydämeni tykyttämään on vivahteita jazzista, technosta, klassisesta ja ihan vain perusrockista. Siksi se on niin hyvä, ja saattaa olla, kun sitä vanhana kuuntelen, saan sydänkohtauksen, mutta kuolenpahan onnellisena.

Opettajan kommentit:
Hyvä!

Sain muuten plussan tuosta lopetuksesta :) ensin kyllä pelkäsin, että kun tuo ope on tuollainen tosikko, ettei se ymmärrä sitä ja joudun pian kuraattorin puheille.. :)

Äsken oli enkun koe ja meni kyllä niin huonosti, että aivan päästä heittää... Uusinnassa nähdään muruset ! <3 :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti