lauantai 15. maaliskuuta 2014

Maanantaina on viimeiset kirjoitukset: ruotsin kirjallisen kokeen uusinta. Ei ehkä tietenkään kannattaisi sanoa, että olen menossa sen uusimaan, mutta meni jo... Viimeksi jäin kuusi pistettä vähimmäistavoitteestani, ja syytön siitä VR:ää, joka päätti perua juuri sinä päivänä täältä ihnisten ilmoille kulkevan junan joten jouduimme kaahaamaan mopolla kylmässä 15 kilometrin päähän ja olin vähällä myöhästyä koko kirjoituksista, voi siis arvella, että olin huonolla tuulella. Siispä nyt menen uusimaan, jos vaikka pärjäisin paremmin :)

Juhlistan yo-kirjoitusten loppumista sillä, että käyn maanantaina kyselemässä aikoja ja hintoja tatuoinnilleni :3 jaksan jauhaa siitä nyt aika kauan varmaankin, pyydän valmiiksi anteeksi.

Pääsykoekirjani Turun yliopistoon saapui eilen. Sitten pitäiso jostain hommata jokin kirja, joka käsittelee pohjoismaide historiaa ja yleistä historiaa 1500-1700 -luvuilla. Voi kun kiva :S Toukokuun loppu ja kesäkuun alku meneekin soveltuvuus- ja pääsykokeissa. Ja sitten kun ne ovat ohi, voisin ehkä kirjoittaa jotain muutakin kuin vain faktat tiskiin -esseitä... ja voisin nukkua rauhassa... ja lukea kirjoja. Ajatelkaa, kirjahyllyssäni on 8 kirjaa, joita en ole lukenut! Se on jo häpeä...

Ja sitten kun lakkiaiset ovat ohi, rapsautan hiukseni takaisin mahdollisimman lyhyiksi. Nyt niitä täytyy vähän kasvattaa, koska äidilläni on jokin visio sen ylioppilaslakin kanssa... Pitäisi vähän miettiä myös niitä juhlia... varsinaisena päivänä en niitä ole pitämässä, että pääsisin Chichirin juhliin ja että hän pääsisi omiini, mutta en oikein tiedä, pidänkö mitään... toisaalta äiti opiskelee kokiksi, joten hänenhän pitäisi osata tehdä jotain hyvää? Ja olisihan se ihan mukavaa saada lahjoja ja huomiota, en vain pidä siitä järjestämisestä...

no... mietitään sitä sitten, mutta nyt: Heipsun c:

1 kommentti:

  1. Pidät juhlat ja äitis tekee makeita herkkuja ja mä hoidan syömispuolen! Kheheh ;D Toivottavasti ruotsi meni sulla hyvin, vai taidatkohan vielä istuu kokeessa siellä :)

    VastaaPoista